2011.10.13. 09:58 kdnpbp2

A II. kerületi választásokról készült index cikk...

Tisztelt Tagtársak!

Ezen a címen olvasható, a mai napon az index.hu oldalán Dr. Láng Zsolt jelőlése kapcsán készült cikk (forrás:index.hu):

http://index.hu/belfold/2011/10/13/felretette_etikai_aggalyait_a_fidesz_a_ii._keruletben/

Illetve egy rövid minket éríntő változata:

Hagyjuk a múltat

D  HB20060518024
Láng ZsoltFotó: Honéczy Barnabás

A Fidesztől így azt szerettük volna megtudni, miért változott meg a véleményük, és lett fair képviselőt indítani a képviselőségért. Láng nevében sajtófőnöke, Balaton Balázs azt mondta, a kezdeményezés nem Lángtól, hanem a  KDNP és a Fidesz II. kerületi szervezeteitől jött, így ezt nekik kell tudniuk.

Kocsy Béla, a II. kerületi KDNP vezetője az Indexnek elmondta, Láng Zsoltot a kerületi és országos választmány is egyhangúlag alkalmasnak találta és erkölcsileg mindenki támogatta Láng jelölését, aki már többszörösen is bizonyított a kerületben. Amikor a soproni példával jöttünk elő, Kocsy azt mondta, ő a múlttal nem tud foglalkozni, ő a jelennel foglalkozik, Láng pedig alkalmas jelölt. Azt nem tudta, Láng győzelme esetén ki kerülhetne a parlamentbe.

A törvények egyébként valóban lehetővé teszik, hogy már a parlamentben lévő képviselők induljanak a képviselőségért, majd helyettük más kerüljön be, mondta el az Indexnek  Tóth Zoltán választási szakértő, az  Országos Választási Iroda volt elnöke. Tóth szerint ezt a kérdést egyelőre nem is próbálta senki szabályozni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpbp2.blog.hu/api/trackback/id/tr393299335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása