2013.09.30. 23:04 kdnpbp2

Meghívó a Keresztényszociális Műhely ülésére.

Meghívó.

A KDNP Keresztényszociális Műhelye október 3-án, csütörtökön fél 6 órakor tartja a következő ülését a szokott helyen, a Bp. II. Keleti Károly u. 29. alatt.

Vendégünk lesz Dr. Balázs Zoltán, a Corvinus Egyetem Politikatudományi Intézetének docense, akivel azt a – a közelgő választásokra való tekintettel – különösen fontos témakört fogjuk körbejárni, hogy az embereket milyen kulturális, egzisztenciális, érzelmi stb. tényezők befolyásolják a pártszimpátiájuk kialakulásában. Úgy véljük, hogy ennek a kérdésnek a helyes megválaszolása nélkül egyetlen kampány sem lehet sikeres. A várhatóan nagyon érdekes előadásra, és az azt követő kötetlen beszélgetés jellegű vitára minden tagtársunkat és minden szimpatizánsunkat szeretettel várjuk.

Tisztelettel a KSzM vezetősége.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpbp2.blog.hu/api/trackback/id/tr355542824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása