2011.05.26. 12:48 kdnpbp2

Meghívó

A KDNP Keresztényszociális Műhelye a nyári szünet előtti utolsó összejövetelét 2011. június 2-án, csütörtökön ½ 6 órakor tartja a Bp. II. ker. Keleti Károly u. 29. alatt. (A KDNP II. kerületi helyisége.)

            Globalizált világunkra a pénzügyi szféra egyre nyomasztóbb és egyre kevésbé ellenőrizhető hatalma a jellemző. Nem „összeesküvésről” van szó, hiszen a történelemben is minden erő – legyen az katonai, politikai, gazdasági, szellemi erő – sajátsága volt, hogy terjeszkedni akart. A pénzvilág ma olyan erőt képvisel, és olymértékben legyengítette természetes ellensúlyát, a nemzetállamot, hogy az már kérdésessé teszi a demokrácia intézményét és a hosszú évtizedek alatt elért szociális vívmányok fenntarthatóságát.

            Mi ez a pénzügyi háttérhatalom, milyen a felépítése és a működése, hogyan lehet védekezni ellene?  - ezeket a kérdéseket feszegeti több évtized óta folytatott kutatásai alapján vendégünk Dr. Drábik János, a téma kiváló ismerője, számos hasonló tárgyú könyv szerzője. Korunkban ezeket a kérdéseket nem lehet megkerülni, mert csak ismeretük alapján érthetők meg a bonyolult társadalmi és politikai összefüggések.

            A várhatóan nagyon izgalmas eszmecserére minden kedves tagtársunkat a tárgykör iránt érdeklődő ismerőseivel és barátaival együtt tisztelettel várja a KSzM vezetősége.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kdnpbp2.blog.hu/api/trackback/id/tr802933964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása